У новорічну ніч біля головної вінницької ялинки виступатимуть гурти «SunRise» та «Лесик і Карпо»

Новини Вінниці / У новорічну ніч біля головної вінницької ялинки виступатимуть гурти «SunRise» та «Лесик і Карпо»

У «Зимовому містечку», що у Центральному парку ім. М. Леонтовича у Вінниці, 31 грудня о 23:00 розпочнеться концертно-розважальна програма «Новий 2022». Для вінничан та гостей міста, які вирішать зустріти Новий рік біля Головної ялинки, виступатимуть гурти «SunRise» та «Лесик і Карпо». Також предбачається новорічна дискотека просто неба.

«Запрошуємо вінничан зустріти Новий 2022 рік біля Головної ялинки міста. Тут пануватиме святкова атмосфера, працюватиме луна-парк, можна буде покататись на ковзанці просто неба, поласувати смаколиками. Але не варто забувати про карантинні вимоги та дотримуватись дистанції, щоб вберегти себе і своїх близьких від коронавірусу», – підкреслив директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Концертна програма розпочнеться з виступу гурту «SunRise».

«У новорічну ніч будемо співати для вінничан та гостей міста сучасні українські  хіти, не обійдеться і без зарубіжних новорічних пісень», – розповів соліст гурту «SunRise» Влад Гнатовський.

Опівночі на сцену вийде вінницький гурт «Лесик і Карпо». Він був учасником телевізійного шоу «Х-фактор» та отримав чотири «так» від суддів. Завершиться новорічна ніч святковою дискотекою.

А вже 3 січня біля Головної ялинки відбудеться перший відбірковий тур караоке-шоу «Зірка на ялинці», який стартує о 17:00. А о 18:00 розпочнеться концертна програма «Новорічні витребеньки».