У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчик

Новини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчик

Батьки загиблого Героя Дениса Поліщука вирішили віддати належне пам'яті свого сина, подарувавши майданчик для дітей у Глинську. Двадцять першого квітня мав виповнитися тридцять років Денису, але війна забрала його молоде життя. Проте, пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях близьких і земляків.

Родина Поліщука взяла на себе всі фінансові витрати на закупівлю та встановлення майданчика, а місцеві мешканці допомогли упорядкувати територію для цієї дитячої зони.

Ігровий майданчик встановили на вулиці, названій на честь Дениса Поліщука, і відкриття відбулося у переддень його дня народження. Право перерізати стрічку надали рідному братові Дениса – Максиму, його дружині та маленькому синові.

Наймолодші жителі Глинська вже з великим захопленням випробовують новий майданчик, який не лише принесе їм радість, але й нагадуватиме про життєву силу та героїчний вчинок їхнього земляка, який віддав своє життя за мирне майбутнє України.

Новини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчикНовини Вінниці / У пам'ять про героя дітям Глинська подарували ігровий майданчик
Михайло Білик

23 квітня, 2024