У передмісті Вінниці п’яний водій з «групою підтримки» хотів побити поліцейських

Новини Вінниці / У передмісті Вінниці п’яний водій з «групою підтримки» хотів побити поліцейських

Під час складання адміністративних матеріалів нетверезий водій напав на поліцейських. Інцидент стався вечері 22 травня. Спроба довести кулаками свою «позицію» чоловікові не вдалась. Відносно громадянина відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 18.30 на службовий планшет екіпажу поліцейських сектору реагування патрульної поліції надійшла інформація про те, що по вулицях с. Малі Крушлинці на автомобілі рухається місцевий житель, який перебуває у стані алкогольного сп’яніння. 

Поліцейські за орієнтуванням зупинили правопорушника. В ході спілкування правоохоронці помітили у 43-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти освідування, від якого той відмовився.

Під час складання адміністративних матеріалів правопорушник почав себе поводити агресивно. Аби уникнути відповідальності чоловік скликав собі на допомогу родичів і знайомих. В ході виниклого конфлікту зловмисник та його батьки накинулись на поліцейських із кулаками.

Задокументувала правопорушення слідчо-оперативна група відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції. 43-річний чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання 

Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру. Кваліфікація діям інших учасників конфлікту буде надана після проведення усіх слідчих дій.

За цим фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) КК України. За такий злочин передбачено до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

23 травня, 2023