У полоні залишаються двоє жмеринчан з полку «Азов»

Новини Вінниці / У полоні залишаються двоє жмеринчан з полку «Азов»

У російському полоні залишаються двоє бійців полку «Азов» з Жмеринської громади Марк Нартовський та Олександр Боярський. Раніше, як стало відомо, було звільнено чотирьох вінничан.

Нагадаємо, під час обміну на екснардепа В.Медведчука та деяких росіян з полону повернули 215 захисників Маріуполя. Серед них і «азовці»-вінничани. Це Віктор Цебрик, Євгеній Дзись і Назарій Гринцевич,

А також 25-річний Андрій Рибачок, який з 2014-го перебував у Маріуполі, а цього року був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Як повідомляє «Жмеринка.City», у полоні залишаються двоє захисників – мешканців громади. Це 20-річний жмеринчанин Марк Нартовський і 22-річний житель села Лопатинці Олександр Боярський

«На сьогодні я знаю, що таке чекати… тож продовжую чекати на свою дитину…», - написала у соцмережі мати Марка Олена Нартовська.

Марк з перших днів вторгнення російських окупантів на території України прийняв рішення стати на захист рідної землі. Він мужньо боронив «Азовсталь» та просив батька молитися за Маріуполь.

«Він завжди казав, що все добре, просив нас триматися і вірити у перемогу, – розповідає із болем на серці сестра Олександра Наталя, – Ми просимо молитви і віримо у повернення нашого Сашка додому цілим і неушкодженим».

Олександр Боярський – професійний зварювальник, навчався в місті Бар, а потім в Харкові. Службу проходив в Нацгвардії, а з початку повномасштабної російської окупації пішов на захист держави у рядах полку «Азов».

Рідні просять молитися за Марка Нартовського і Олександра Боярського, щоб повернулися під час чергового обміну полоненими.