У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з Пітера

Новини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з Пітера

Проблеми прихованої мобілізації у Росії вже навіть не приховують. Воювати на Донбас путінський режим кинув навіть не Росгвардію, за звичайних поліцейських з «бандитського» Санкт-Петербурга. Спочатку їм казали, що допомагатимуть місцевим «бандитам» боротися зі злочинністю, а потім вирішили, що це передчасно, тому мають охороняти… склади з боєприпасами та паливом.

Чи не вперше у відкритій участі в агресії рашки проти України «засвітились» путінські поліцейські. Не росгвардія, а вже «звичайна» поліція. Ще й з «вотчини» кремлівського пуйла - так званий «полк спецназначения ГУМВД по Петербургу и Ленобласти»...

Хоча цей підрозділ абсолютно «непублічний», деяку інформацію про нього знайти все ж таки вдалось...

І тут вчергове можна подякувати пропагандистам з «міста на кістках та болоті», які у гонитві за смаженою качкою та гарним гонораром, швидесенько злили у відкритий доступ усі максимально можливі дані про своїх «добровольцев», які вирушили на «признанную Россией землю».

Бо ж пітерські графомани детально розписали кількість своїх «орлів», поставлені перед ними завдання, орієнтовні терміни перебування і так далі!

А далі ще й сумлінно злизали гарячу новину один у одного!

Так тримати, нешановні хлопці й дівчата! Решта без коментарів! Скріни додаються...

Ні. Трохи додамо. З Москви та Санкт-Петербургу не набирають військових для війни в Україні через негативні настрої у столицях. Рівень злочинності у Пітері завжди був високим, місто є показовим, тому поліція там потрібна у достатній кількості. Якщо знімають кадри з місця, це є індикатором складної ситуації на Донбасі. Мабуть, є нагальна потреба «підсилення», тому у Генштабі пішли навіть на такий крок, нехтуючи спокоєм у рідному для президента місті. Отже, з резервами у Путіна великі проблеми.

Підготовив Анатолій Мельник

Новини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з ПітераНовини Вінниці / У Путіна змушені кидати на Донбас навіть звичайних поліцейських з Пітера
admin

1 червня, 2022