У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрією

Новини Вінниці / У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрією

У російському Волгограді визнали загибель в Україні не лише полковника, командира 20-ї мотострілкової дивізії Алексєя Горобця, а й єфрейтора Анастасії Савіцької. У місцевій пресі вказують, що дівчина з дитинства мріяла служили і начебто сама напросилась піти воювати. Путінська «спецоперація» допомогла реалізували мрію – так вважають дописувачі видання.

Публікацію-некролог про дівчину Настю можна назвати філософською... Анастасія Савіцкая з Волгограду могла б вивчитись, вийти заміж, насолоджуватись материнством та оберігати родинне вогнище.

Натомість, «с детства мечтала служить в армии, с 18 лет подписала контракт...» Звісно, не важко зрозуміти, які враження на її ще юні, «незрілі» мізки й погляди на життя справила «ура-мілітарна» й псевдопафосна пропаганда путінського режиму.

Тож Настя добровільно, за власним вибором, поїхала вбивати ні в чому не винних українців.

І ось мрія Насті здійснилась...

До речі, козлотня завжди хизувалась цинічними та цілеспрямованими вбивствами українських дівчат та жінок у погонах, особливо медиків... Та й тортурами із голінням налисо, прилюдним роздяганням та іншими нелюдськими знущаннями над нашими військовими бранками...

Однак, за усе заподіяне зло завжди доводиться платити вдвічі, а то й втричі більше...

Коментарі теж заслуговують уваги...

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрієюНовини Вінниці / У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрієюНовини Вінниці / У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрієюНовини Вінниці / У Росії визнали загибель під час путінської «спецоперації» військової: жінка називала це своєю мрією
admin

13 липня, 2022