У російському Бєлгороді підтвердили пожежу на нафтобазі після «бавовни»

Новини Вінниці / У російському Бєлгороді підтвердили пожежу на нафтобазі після «бавовни»

Губернатор Білгородської області РФ В'ячеслав Гладков 15 жовтня повідомив про черговий обстріл регіону. Внаслідок цього сталося загоряння нафтобази у селищі Розумне.

«У нас знову обстріл. Один із снарядів потрапив у нафтобазу на території Бєлгородського району. МНС уже бореться з вогнем. Загрози поширення немає. Триматиму вас в курсі», - написав Гладков у телеграм-каналі.

На кадрах, які є у мережі видно величезний стовп чорного диму над територією нафтобази. Його видно за багато кілометрів.

Нагадаємо, з першого дня війни росіяни нещадно обстрілюють Харків. Понад місяць обстріли здійснюються саме з Бєлгорода. Тож, зрозуміло, що тепер щодня «бавовна» трапляється і у цьому місті та навколо. Вчора там згоріла підстанція ТЕЦ «Луч». Сьогодні над містом знову спрацювала ППО, пролунало десять вибухів.

Нагадаємо, у небі над Бєлгородом уже кілька днів працює система ППО. Так, 14 жовтня частина одного зі снарядів упала на житловий будинок на вулиці Губкіна. Інший потрапив на територію ліцею. На щастя, в обох випадках обійшлося без жертв та постраждалих. Крім того, ЗСУ обстріляли село Червоне. А під час обстрілу селища у Білгородському районі було підірвано склад із боєприпасами, внаслідок якого є поранені та загиблі.

Новини Вінниці / У російському Бєлгороді підтвердили пожежу на нафтобазі після «бавовни»Новини Вінниці / У російському Бєлгороді підтвердили пожежу на нафтобазі після «бавовни»
Олег Верлан

15 жовтня, 2022