У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті

Новини Вінниці / У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті

У російському Бєлгороді, розташованому поблизу українського кордону сьогодні, 11 жовтня, пролунали вибухи. На кадрах з телеграм-каналів видно, що влучання відбулося на об’єкті енергетичної інфраструктури.

Раніше в ефірі програми «ГРОШІ» юрист Марк Фейгін передбачав, що після того, як два дні росіяни обстрілюють обєкти енергетичної інфраструктури України, слід чекати на відповідну реакцію Києва.

«Подібні дії радше до зворотної дії приведуть. Не до того, що там Зеленський злякається або населення злякається. Мені здається, зараз війна перейшла у фазу, коли взаємна ескалація тільки погіршує становище, а не веде до швидких домовленостей. Наймовірніше, люди думають, як помститися», - зазначив він.

Дискусія навколо бажання Путіна сісти за стіл переговорів нині не доречна.

«Думаю, зараз прийнято остаточне рішення на Банковій, що легітимними об'єктами є і Курськ, і Бєлгород, і Ростов, і Брянськ. Якщо раніше Україна уникала цього, то сьогодні вже ніхто не буде панькатися. У мене таке відчуття», - висловився Фейгін.

Наразі у російському місті Шебекіно (Бєлгородська область) горить електрична підстанція 330кВ, а телеграм-канал Mash опублікував наслідки на одному з енергооб’єктів Бєлгорода.

Новини Вінниці / У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті Новини Вінниці / У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті Новини Вінниці / У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті Новини Вінниці / У російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи на енергооб’єкті
Олег Верлан

11 жовтня, 2022