У селі на Вінниччині родину, яка повернулась з Польщі, змусили самоізолюватись

Новини Вінниці / У селі на Вінниччині родину, яка повернулась з Польщі, змусили самоізолюватись

В селі а Вінниччині родина, яка повернулась із-за кордону не дотримувалась правил карантину. Староста села з Вінницької області повідомив у поліцію, мешканців громади на перший раз попередили, при повтороному порушенні їм загрожує штраф. 

В селі а Вінниччині родина, яка повернулась із-за кордону, не дотримувалась правил карантину. Староста села з Вінницької області повідомив у поліцію, мешканців громади на перший раз попередили, при повтороному порушенні їм загрожує штраф. 

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі FB написав староста сіл Демидівка та Могилівка Юрій Мельник:

«Ті, хто не дотримується карантину, який запроваджений в державі через пандемію коронавірусу,  будуть суворо каратися…».

Пан Юрій повідомляє, що члени однієї родини, як повернулась із Польщі, прогулювались вулицями села та ходили до крамниці. Тож чоловік був змушений викликати поліцію.

Чоловік зазначає, що правила правил потрібно дотримуватись:

«Як староста, був зобов'язаний викликати поліцію, що й зробив. Тому прошу, не тримати обіди. Є чіткі вимоги обов‘язкового перебування осіб, які повернулися з-за кордону, на самоізоляції,  і їх необхідно дотримуватись. Поліція відреагували миттєво, за що щиро дякую її працівникам зі Жмеринського відділу поліції та керівнику цього відділу поліції полковнику Анатолію Присяжнюку. До порушників застосовані відповідні заходи впливу. На перший раз - це попередження. При повторному порушенні - штраф 17 тис грн.»

NaПарижі писав, що в громадах закликають телефонувати про випадки порушення карантину в поліцію.

Марина Карабай

25 березня, 2020