У школі на Вінниччині відкрили меморіальні дошки на честь захисників України

Новини Вінниці / У школі на Вінниччині відкрили меморіальні дошки на честь захисників України

У Могилів-Подільській міській громаді Вінниччини відбулося відкриття меморіальних дощок на фасаді рідної школи в пам'ять про двох молодих героїв-захисників України - Максима Цибульського та Владислава Кожухара.

Максим Цибульський та Владислав Кожухар загинули від рук російських загарбників на сході України, захищаючи свою країну від агресії. Максиму було 33 роки, а Владиславу - лише 21.

Обидва герої виросли на вулицях 119 району та навчалися у третій школі, працюючи над втіленням своїх мрій у вільній країні. Їхні життя були перервані в самому розквіті, коли вони віддавали свою останню краплю крові за мир і незалежність України.

Голова Могилів-Подільської міської громади, Геннадій Глухманюк, наголосив, що пам'ять про цих двох молодих захисників, які віддали своє життя за Україну, буде жити в серцях їхніх рідних, друзів та співвітчизників вічно.

Відкриття меморіальних дощок на фасаді рідної школи стало символом вшанування пам'яті про героїчний подвиг Максима Цибульського та Владислава Кожухара, які принесли найвищу жертву заради майбутнього своєї країни.