У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)

Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)

У Спасо-Преображенському кафедральному соборі ПЦУ міста Вінниці започатковують молодіжні зустрічі, на яких, серед іншого, вивчатимуть англійську. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

У Спасо-Преображенському кафедральному соборі ПЦУ міста Вінниці започатковують молодіжні зустрічі, на яких, серед іншого, вивчатимуть англійську. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Вінницько-Барської єпархії ПЦУ.

Перша така зустріч відбулась 14 червня. Проходити зібрання будуть щонеділі на природі, у приміщенні недільної школи або онлайн – згідно діючих карантинних обмежень.

«Мета зустрічей – об’єднати молодих православних людей для розвитку вміння вільно спілкуватися англійською мовою, розширення словникового запасу, у тому числі на церковну тематику, а в перспективі – участь в інформуванні про життя та діяльність Православної Церкви України для закордонної аудиторії. Крім цього на зустрічах будуть обговорюватися події з життя православних віруючих в Україні та в усьому світі, а також актуальні для молоді питання сьогодення», - повідомляють у пресслужбі єпархії.

З молодими людьми спілкуватимуться священнослужителі. Так, цього разу у зустрічі брали участь секретар Вінницько-Барської єпархії протодиякон Владислав Демченко, керівник відділу по роботі з молоддю архімандрит Софроній (Чуприна) та клірик собору протоієрей В’ячеслав Буданевич.

А проводить зустрічі відомий вінницький викладач Владислав Качур, який 2017 року увійшов до п’ятірки найкращих педагогів України за версією Global Teacher Prize 2017 та є одним з призерів Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Англійська мова».

Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)Новини Вінниці / У Спасо-Преображенському соборі Вінниці молодь вивчатиме англійську (ФОТО)
Сергій Маламура

15 червня, 2020