У суді на розгляді вже є дві справи. Вінничанин перебуватиме під вартою після скоєння чергового злочину, цього разу загинула людина

Новини Вінниці / У суді на розгляді вже є дві справи. Вінничанин перебуватиме під вартою після скоєння чергового злочину, цього разу загинула людина

Під вартою протягом двох місяців перебуватиме раніше судимий 38-річний житель Вінниці, якого підозрюють у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. За злочин чоловікові загрожує до десяти років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 12 січня в одній із багатоповерхівок обласного центру четверо чоловіків відпочивали. Під час застілля між двома з них виникла суперечка, яка переросла у бійку. Спочатку 68-річного гостя його молодший кривдник бив руками, а потім і дерев’яною тростиною. Після цього 38-річний зловмисник втік.

Очевидці події викликали для постраждалого товариша швидку та повідомили поліцію про інцидент. Наступного дня пенсіонер помер у медичному закладі.

Причетного до вчинення злочину вінничанина правоохоронці затримали під час проведення оперативно-розшукових заходів. Він раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Наразі в суді перебувають на розгляді матеріали розслідування за вчинення затриманим угону та крадіжки.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Макс Мельник

16 січня, 2024