У центрі Вінниці патрульні зупинили позбавленого права керувати автівкою водія, який перебував під дією трьох різних наркотиків

Новини Вінниці / У центрі Вінниці патрульні зупинили позбавленого права керувати автівкою водія, який перебував під дією трьох різних наркотиків

У самісінькому центрі Вінниці, поруч з будівлею міськради, патрульні зупинили водія без права керування і з трьома наркотиками в організмі. Зважаючи на стан 42-річного чоловіка, пішоходам та іншим учасникам руху, а у середмісті він завжди складний, дуже пощастило.

Як повідомляють у патрульній поліції Вінниччини, на вулиці Пушкіна інспектори зупинили автомобіль Ford Transit сьогодні, 13 грудня, опівдні за порушення ПДР.

«У водія були явні ознаки наркотичного сп'яніння. Йому запропонували проїхати до медичного закладу для перевірки.

Висновок лікаря був позитивним — в організмі чоловіка виявили канабіс, метадон та метамфетамін. Крім того, інспектори встановили, що порушник позбавлений права керування», - вказують у патрульній поліції.

На 42-річного водія автомобіля Ford Transit патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (За те, що сів за кермо, будучу позбавленим такого права) КУпАП.

Макс Мельник

13 грудня, 2021