У Тульчині жінка потрапила у пастку на власному балконі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Тульчині жінка потрапила у пастку на власному балконі (ФОТО)

Ця пригода трапилася учора після обіду в Тульчині. Господарка однієї з квартир, яка розташована на четвертому поверсі житлового будинку, вийшла на балкон. А за якийсь час зрозуміла, що повернутися назад в кімнату не може, бо її 1,5 річна донька випадково зачинила за нею двері.

Ця пригода трапилася учора після обіду в Тульчині. Господарка однієї з квартир, яка розташована на четвертому поверсі житлового будинку, вийшла на балкон. А за кілька хвилин зрозуміла, що повернутися назад в кімнату не може, бо її маленька донька випадково зачинила за нею двері. 

«О 16:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Воїна Афганця Олега Степанюка у м.Тульчин в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку потребує допомоги 28-річна жінка з відкривання дверей балкону, де зачинила її 1,5-річна дитина. По прибуттю на виклик, рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №14 за допомогою автодрабини потрапили на балкон четвертого поверху та відчинили двері», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині дівчина потрапила у підземну пастку.
 

Юрій Ярмощук

5 березня, 2019