У Вапнярці на Вінниччині викрили серійного викрадача автівок

Новини Вінниці / У Вапнярці на Вінниччині викрили серійного викрадача автівок

У Вапнярці Вінницької області 8 вересня поліцейські затримали 27–річного чоловіка. Його підозрюють у викраденні «ВАЗу» у місцевої мешканки. У правоохоронців є всі підстави вважати, що затриманий причетний ще до низки викрадень автівок у селищі, а також крадіжок майна.

У Вапнярці Вінницької області 8 вересня поліцейські затримали 27–річного чоловіка. Його підозрюють у викраденні «ВАЗу» у місцевої мешканки. У правоохоронців є всі підстави вважати, що затриманий причетний ще до низки викрадень автівок у селищі, а також крадіжок майна.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, з приводу викрадення автівки з подвір’я до поліції звернулася власниця. Машину на ніч вона залишила біля домогосподарства з ключами в замку запалення.

Оперативні заходи допомогли поліцейським розшукати викрадену автівку на об’їзній дорозі міста Тульчин. Також, опитавши місцевих мешканців, правоохоронці встановили особу, причетну до викрадення. Ним виявився 27–річний мешканець смт Вапнярка.

Через кілька днів його на скутері зупинили поліцейські групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху.

Також поліцейські встановили, що затриманий причетний до вчинення ще двох викрадень автівок та крадіжок з домоволодінь на території Тульчинського району.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Попередньо дії зловмисника кваліфіковані за ч.1 та 2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст. 185 (крадіжка). За такі злочини затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Макс Мельник

9 вересня, 2021