У в’єтнамця в Бершадському районі суд відібрав великий майновий комплекс

Новини Вінниці / У в’єтнамця в Бершадському районі суд відібрав великий майновий комплекс

Зазвичай, коли іноземця позбавляють майна, навіть якщо на законних підставах, завжди знаходяться ті, хто звинувачує державу чи правоохоронні органи у перепонах «інвесторові». Схожий випадок може трапиться у Бершадському районі. Апеляційний суд Вінницької області оскаржив передачу великого майнового комплексу громадянину В’єтнаму.

Зазвичай, коли іноземця позбавляють майна в Україні, навіть якщо на законних підставах, завжди знаходяться ті, хто звинувачує державу чи правоохоронні органи у перепонах «інвесторові». Схожий випадок може трапиться у Бершадському районі. Апеляційний суд Вінницької області оскаржив передачу великого майнового комплексу громадянину В’єтнаму. 

Як зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, в апеляційному порядку вдалося оскаржити рішення суду першої інстанції щодо прав власності за азійцем. В прокуратурі вважають незаконним спосіб, який допоміг іноземцю отримати права на майновий комплекс площею майже 2 000 квадратних метрів у Бершадському районі.

Крім того,через те, що райсуд підтримав сторону іноземця, бюджет позбавлено 25 тис. грн., які мало б надійти як платежі за вчинення операцій з нерухомістю.

Джамал Рушдієв
 

Антон Булгаков

30 жовтня, 2017