У Вінниці біля вокзалу чоловіка заманили у пастку: двох з п’ятьох нападників затримано

Новини Вінниці / У Вінниці біля вокзалу чоловіка заманили у пастку: двох з п’ятьох нападників затримано

На вінницькому залізничному вокзалі, екіпаж батальйону патрульної поліції особливого призначення «Вінниця», затримав підозрюваних у пограбуванні. Правопорушникам загрожує до 6 років ув’язнення. 

На вінницькому залізничному вокзалі екіпаж батальйону патрульної поліції особливого призначення «Вінниця» затримав двох з п'яти підозрюваних у пограбуванні містянина. Правопорушникам загрожує до 6 років ув’язнення. 

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 14 липня близько 02:30 надійшло повідомлення від 43-річного вінничанина про пограбування. За словами заявника, у Вінниці на залізничному вокзалі до нього підійшла жінка та запитала, де знаходиться трамвайна зупинка. Чоловік погодився провести її до зупинки, оскільки йшов у тому напрямку. Дорогою до них підійшли ще четверо осіб. Жінка та один з присутніх чоловіків, застосувавши фізичну силу, відібрали у нього рюкзак з особистими речами, гаманець з грошима та мобільний телефон.  

За кілька хвилин після надходження повідомлення про злочин та орієнтування на підозрюваних осіб неподалік центрального ринку екіпаж батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» затримав двох з підозрюваних – 29-річну жінку та 25-річного чоловіка, жителів Одеської області. У них поліцейські вилучили речі потерпілого. Правопорушники знаходились в стані алкогольного сп’яніння. 

Наразі вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж), та обранні міри запобіжного заходу. За таке правопорушення їм у загрожує до 6 років ув’язнення. 

Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження інших трьох осіб, причетних до пограбування. 

Новини Вінниці / У Вінниці біля вокзалу чоловіка заманили у пастку: двох з п’ятьох нападників затриманоНовини Вінниці / У Вінниці біля вокзалу чоловіка заманили у пастку: двох з п’ятьох нападників затримано