У Вінниці для підготовки до опалювального сезону заплановано замінити майже 3,4 км аварійних трубопроводів на 18 ділянках

Новини Вінниці / У Вінниці для підготовки до опалювального сезону заплановано замінити майже 3,4 км аварійних трубопроводів на 18 ділянках

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону у Вінниці тривають роботи з реконструкції тепломереж. Їх проводять одночасно на кількох ділянках.

Про це повідомляє КП «Вінницяміськтеплоенерго».

«До речі, по вул. Заболотного залишилось лише відновити асфальтобетонне покриття та благоустрій. А на ділянках по проспекту Космонавтів та вул. Д. Майбороди поетапно продовжують виконувати заміну аварійних та зношених труб магістральних тепломереж на сучасні, попередньо ізольовані з низькою теплопровідністю, завдяки чому мінімізуються тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела до споживача», - йдеться у повідомленні.

На фото ділянки: по проспекту Космонавтів, вул. Заболотного та вул. Д. Майбороди

Станом на сьогодні, з початку міжопалювального періоду, роботи з реконструкції тепломереж були виконані на 4 ділянках, загальна протяжність яких у двотрубному виконанні становить 831 м. А цьогоріч заплановано замінити майже 3,4 км аварійних трубопроводів на 18 ділянках.

«Роботи з реконструкції аварійних тепломереж виконуються задля надання сталих та якісних послуг споживачам у холодну пору року», - вказують у КП «Вінницяміськтеплоенерго».

Виконання таких робіт неможливе без тимчасового відключення будинків від послуги з постачання гарячої води, том у вінничан перепрошують за тимчасові незручності.

Макс Мельник

24 травня, 2023