У Вінниці до 11 років ув’язнення засудили молодика за вбивство та розчленування сусідки

Новини Вінниці / У Вінниці до 11 років ув’язнення засудили молодика за вбивство та розчленування сусідки

Вінницький міський суд Вінницької області виніс ви рок 23-річному чоловіку, який на початку цього року вбив і розчленував свою 65-річну сусідку. Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Вінницької обласної прокуратурі.

У суді прокурором доведено, що обвинувачений у лютому у тамбурі багатоповерхового будинку, в якому він проживав, розпочав суперечку зі сусідкою-пенсіонеркою.

У ході конфлікту чоловік вирішив вбити пенсіонерку. Він повернувся до своєї квартири та взяв ніж. Після цього постукав у двері жінки, дочекався, коли вона їх відчинить та наніс господарці два удари ножем у шию.

Від отриманих тілесних ушкоджень вінничанка померла на місці події.

Усвідомлюючи наслідки вчиненого злочину та бажаючи уникнути кримінальної відповідальності, зловмисник у квартирі загиблої розчленував її труп та частини тіла заховав на території одного із сіл неподалік Вінниці. Тоді шукали жінку протягом трьох тижнів.

Пакети з розчленованим тілом оперативники вінницької поліції виявили у каналізаційному колодязі на околиці с. Нові Прилуки Вінницького району 7 березня.

За результатами розгляду обвинувального акту та оцінки наданих прокурором доказів підсудного судом визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою. Молодик раніше був неодноразово судимий за майнові злочини.

Макс Мельник

13 вересня, 2022