У Вінниці до офісу ІТ-компанії увірвались троє чоловіків та побили персонал

Новини Вінниці / У Вінниці до офісу ІТ-компанії увірвались троє чоловіків та побили персонал

У Вінниці троє чоловіків увірвались до офісу ІТ-компанії, розташованої у промзоні по вулиці Академіка Янгеля та побили чотирьох співробітників. Причини хуліганських дій з’ясовуються правоохоронцями, двох зловмисників затримано.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою про вчинення злочину звернулось троє вінничан. Вони вказали на «групу невідомих». За свідченням потерпілих, троє зловмисників забігли на територію офісного приміщення, в якому працює 13 осіб та завдали тілесні ушкодження чотирьом.

У ході першочергових розшукових заходів слідчо–оперативна група поліції оперативно встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявились мешканці Вінниці віком 26 та 29 років і 33-річний житель м. Шаргород. Вже затримано одного вінничанина за місцем проживання, іншого - раніше судимого - поблизу його дому. Третього учасника оголошено у розшук.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 4 років.

Слідчі звернулись з клопотанням до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

У компанії, в офісі якої вчинено злочин, доволі широкий спектр послуг.

Макс Мельник

26 вересня, 2022