У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)

В одному із торгових центрів Вінниці нацгвардійці зіграли власну версію всесвітньо відомої колядки. Композицію виконало 13 музикантів, до неї додали жіночий та чоловічий вокал двох солістів оркестру.

В одному із торгових центрів Вінниці нацгвардійці зіграли власну версію всесвітньо відомої колядки. Композицію виконало 13 музикантів, до неї додали жіночий та чоловічий вокал двох солістів оркестру.

Як зазаначив начальник оркестру військової частини 3008 лейтенант Дубинчук:

«Це вперше ми виконали для вінничан «Щедрик». Таким чином ми вітаємо вінничан та гостей міста з прийдешніми новорічними святами. Ми збагатилися різдвяним репертуаром. Це не тільки хіти сучасної європейської музики, а саме пісні на різдвяну тематику. Перед тим, як взятися за твір, слухали записи десятків виконань новорічно-різдвяної щедрівки Леонтовича. З-поміж них найбільше запам’яталася американська група «Пентатонікс». Вокалісти акапельно виконують кавер-версії на відомі твори. Дуже гарним є їхнє аранжування нашого «Щедрика». Окрім відомої колядки, зіграли також такі твори, як «Jingle Bell Rock», «Last Christmas», «All I want for Christmas is you» та українську колядку «Свята тиха ніч».

Гостя міста Людмила поділилась важеннями:

«Я вважаю, що в цей час музика повинна лунати звідусюди. Від наших військових це чути дуже приємно. Чудове виконання, ми всі в захваті. Ми випадково тут опинилися, але розуміємо, що приїхали недаремно».

Після новорічного подарунку військові влаштували вінничанам фотосесію на згадку.

Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці духовий оркестр військової частини 3008 виконав власну версію «Щедрика» (ФОТО, ВІДЕО)