У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)

У Вінниці вранці 15 грудня вулиця Соборна перетворилася на майданчик для складання присяги нацгвардійцями та освідчення. Одразу двоє військовослужбовців зізналися у коханні своїм нареченим у самісінькому серці міста …

У Вінниці вранці 15 грудня вулиця Соборна перетворилася на майданчик для складання присяги нацгвардійцями та освідчення. Одразу двоє військовослужбовців зізналися у коханні своїм нареченим у самісінькому серці міста …  

На Майдані Незалежності крокують військові. На урочистій церемонії присягу складають 126 новобранці військової частини 3008. Серед призовників солдат Дмитро Анчербак з Миколаївщини, каже, що для нього Нацгвардія - це квиток у життя, без перебільшення. Прийшла повістка - не ухилявся, відразу пішов служити. Уже планує підписати професійний контракт з Національною гвардією України.

«У моєму місті у мене мало шансів отримати спеціальність, а значить знайти роботу. В армії я опаную професію і зможу вийти на ринок праці - це моя головна мета», - каже новобранець Дмитро.

У нацгвардійця сьогодні подвійне свято - складає присягу і освідчується в коханні. Ось настав зворушливий момент. З великим букетом квітів та з обручкою в руках просить руки і серця у своєї коханої.

«Для мене мій коханий - це все моє життя. Він у мене найчуйніший, найніжніший, найгарніший. Я пишаюсь, що він наважився захищати не лише мене, а й всю Батьківщину», - говорить обраниця нацгвардійця Діана.

Зворушливо...

«Я покохав її за відданість, чесність. Це дівчина, яка справді вміє слухати», - зізнається Дмитро.

Під час присяги зізнається в коханні і новобранець Владислав Щубарін. Його обраниця не стримує сліз від щастя, відповідає згодою і романтична пара закріплює цю радісну подію поцілунком.

«Ти моя надія, опора, підтримка. Я тебе кохаю понад усе. Будь моєю на все життя», - зізнається своїй коханій нацгвардієць Владислав.

Після урочистостей гвардійцям влаштували фотосесію з рідними та відпустили на два дні у звільнення.

Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє військових освідчилися у коханні (ФОТО)
Олеся Рудницька

15 грудня, 2019