У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниця правоохоронув "на гарячому" затримали двох жителів обласного центру - 18 та 15 років, корті , які робили по місту закладки з наркотиками. Старшого з хлопців помістили в ізолятор тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

У Вінниці правоохоронув "на гарячому" затримали двох юнаків - 18 та 15 років, які робили "закладку". Старшого з хлопців помістили в ізолятор тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу.

Як повідомли в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 16 серпня під час огляду речей зловмисників слідчі виявили 30 підготовлених для продажу згортків з амфетаміном та марихуаною. Ще 18 згортків з наркотичними речовинами  поліцейські  вилучили під час проведення першочергових слідчих дій з облаштованих  закладок у різних частинах міста. 

Слідство спільно з прокуратурою міста клопотатиме про обрання на час досудового розслідування 18-річному підозрюваному у збуті наркотиків запобіжного заходу – тримання під вартою. Крім того, йому доведеться нести відповідальність за втягнення в злочинну діяльність неповнолітнього. 

Оперативники з’ясовують джерело походження вилучених наркотиків, вони направлені на експертизу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці двох юнаків затримали за закладкою наркотиків(ФОТО, ВІДЕО)