У Вінниці формують базу даних з переліком об’єктів, де може розміститись евакуйований бізнес

Новини Вінниці / У Вінниці формують базу даних з переліком об’єктів, де може розміститись евакуйований бізнес

Війна в Україні змушує сотні українських підприємств шукати шляхи для збереження своїх виробничих потужностей. Чимало представників таких компаній нині розглядають Вінницю, як майданчик для можливого переміщення бізнесу.

Враховуючи запити, що вже надходять, міський департамент економіки та інвестицій розпочинає збирати інформацію щодо вільних об’єктів нерухомості, які можуть бути запропоновані для розміщення зазначених підприємств на території Вінницької МТГ. Зокрема, підійдуть ангари, складські, офісні та виробничі приміщення тих компаній, які зараз простоюють або ж працюють не на повну потужність.

«У ці важкі часи українці повинні гуртуватися, щоб разом наблизити Перемогу у війні. Закликаю вінничан сприяти розвитку економіки, щоб мати ресурси для протистояння окупантам! Зараз важливо, щоб бізнес в Україні продовжував свою роботу. Адже це автоматично - виплата зарплат найманим працівникам, податки та виготовлення необхідних для життя товарів. Економіка має працювати і давати нам ресурси для протистояння окупанту!», - наголосив на своїй сторінці у фейсбуці заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

А директор департаменту Максим Мартьянов повідомив, що наразі розроблено відповідну Google-Форму «Потенціал вільних виробничих площ для нових (переміщених ) підприємств на території Вінницької міської територіальної громади».

Google-Форма доступна за посиланням.

Олеся Рудницька

22 березня, 2022