У Вінниці іноземець намалював на паркані «Z», аби помститися колишньому тестю, син, якого боронить Україну

Новини Вінниці / У Вінниці іноземець намалював на паркані «Z», аби помститися колишньому тестю, син, якого боронить Україну

Мешканець Вінниці Андрій Клаков звернувся до патрульної поліції через намальовану на його паркані літеру «Z». Чоловік впевнений, що автором є його колишній зять.

Як повідомляє «24 канал», «художник» намагається помститися тестеві. Зловмисника вже затримали та опитали. Про намальовану на паркані літеру «Z», яка є ознакою російського вторгнення в Україну, у Facebook написав Максим Клаков, родич потерпілого. Він додав, що зловмисник також пожбурив каменем у прапор України у дворі. Сам же інцидент стався 7 квітня на Старому місті.

Виявилося, що конфлікт між чоловіками триває 9 років. Колишній зять Андрія Клакова - громадянин Литви - обстрілює та обкидує камінням оселю тестя.

У 2013 році Ромуальд Леніс став зятем пана Андрія. У нього та доньки потерпілого є спільний син. Згодом Ромуальд покинув кохану з сином. А рішення суду про сплату аліментів уже роками ігнорує. Водночас продовжує всіляко отруювати життя рідним колишньої цивільної дружини.

М.Клаков припускає, що литовець мститься з кількох можливих причин. Приміром, бо його цивільний шлюб з вінничанкою розпався, вона вийшла заміж за іншого та виїхала з України. Оскільки син Андрія Клакова служить у ЗСУ, то, намалювавши «Z» на паркані, колишній зять хотім помститися. А ще литовець не може виїхати з України через несплату аліментів.

Макс Мельник

16 квітня, 2022