У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолет

Новини Вінниці / У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолет

У Вінниці презентували екскурсійний маршрут на двоповерховому автобусі-кабріолеті довжиною 22 кілометри. «Піддослідними» були юні містяни. Вони тестували. Подорожжю діти залишилися задоволені.

У Вінниці презентували екскурсійний маршрут на двоповерховому автобусі-кабріолеті довжиною 22 кілометри. «Піддослідними» були юні містяни. Вони тестували. Подорожжю діти залишилися задоволені.

«Ви ще не бачили місто з такого ракурсу! У Вінниці запускається двоповерховий екскурсійний автобус-кабріолет. Сьогодні тестували новинку туристичного сезону-2021 разом з юними вінничанами. Першим пасажирам прогулянка сподобалась», - написаву Facebook міський голова Сергій Моргунов.

Такі туристичні автобуси курсують лише кількома містами України. У Вінниці оглядова екскурсія у супроводі професійного гіда триватиме півтори години.

За словами мера, маршрут охоплює близько п’ятдесяти пам’яток, історичних та сучасних туристичних локацій. Автобусний сіті-тур стартує від Центрального автовокзалу повз світломузичний фонтан, центральну вулицю Соборну і аж до Національного музею-садиби та усипальниці Миколи Пирогова. Загалом – 22 км.

«Двоповерхові автобуси для прогулянок за системою Hop-On Hop-Off популярні у всьому світі. Приємно, що вінницькі підприємці відкривають таку можливість і для вінничан та гостей міста. Зазначу, що автобус відповідає вимогам інклюзивності та доступний для маломобільних груп. А на перспективу ініціатори проекту хочуть додати опцію багатомовного аудіогіда.

Вінниця повинна розвивати свій туристичний потенціал і пропонувати різні варіанти незабутньої мандрівки до міста. Важливо, що вінницький турбізнес – наш партнер у досягненні цієї мети. Завжди з ентузіазмом сприймаю цікаві ідеї, які працюватимуть на імідж міста. Адже Вінниця – це, дійсно, місто ідей!», - підкреслив очільник міста.

У свою чергу заступник мера Андрій Очеретний зазначив, що «автобус BusPass курсуватиме містом щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі, а також за попередніми замовленнями».

Новини Вінниці / У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолетНовини Вінниці / У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолетНовини Вінниці / У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолетНовини Вінниці / У Вінниці юні містяни протестували екскурсійний автобус-кабріолет
Олеся Рудницька

5 травня, 2021