У Вінниці «майже інкогніто» побував Синютка. Що готують у «ЄС»?

Новини Вінниці / У Вінниці «майже інкогніто» побував Синютка. Що готують у «ЄС»?

Нещодавно Вінницю відвідав народний депутат, перший заступник голови партії «Європейська Солідарність» Олег Синютка. Візит залишився непоміченим журналістами, адже на зустріч з політиком медіа не запрошували. Саме це спровокувало різні «розмови» щодо цілей приїзду.

Джерела «Вінниця.ОК» у «Європейській Солідарності» повідомляють, що приїжджав заступник Петра Порошенка зовсім не для того, щоб роздивлятись «туристичні магніти» міста. Деталей візиту не розкривають, але кажуть, що скоро його результати можна буде побачити по роботі партійної структури «ЄС» на Вінниччині.

Синютка – колишній голова Львівської ОДА, і добре знається на організаційній роботі. Можна припустити, що його поїздка до Вінниці стосувалася саме питання розбудови партії. Візит відбувся непомітно для місцевих медіа, можна сказати, ледь не інкогніто, тож,  вочевидь, він був присвячений делікатним внутрішньопартійним питанням.  

Видання припускає, що у Порошенка вирішили максимально використати ймовірно зростаюче розчарування вінничан Зеленським зі «Слугами народу» та Гройсманом з «УСГ» і посилити конкурентну боротьбу на місцевому електоральному полі. Це одна з версій.

Проте, є й інша версія: можливо, у керівництві «ЄС» визріло незадоволення роботою Вінницької обласної парторганізації. Є підстави думати, що просто зараз у вінницькій «ЄС» готують кадрові зміни чи розробляють нові напрямки та вектори роботи.  

Втім, все це – лише припущення. Але ж не подивитись на вимкнений фонтан Roshen та руїни готелю «Південний Буг» приїздив заступник Порошенка, врешті-решт?

admin

2 грудня, 2021