У Вінниці молодик протаранив паркан та врізався в електроопору

Новини Вінниці / У Вінниці молодик протаранив паркан та врізався в електроопору

У Вінниці молодик напідпитку в‘їхав в паркан, потім врізався в електроопору. Патрльні виявили в організмі порушника 1, 23 проміле алкоголю, що більше, ніж у 6 разів перевищує допустиму норму.

У Вінниці молодик напідпитку в‘їхав в паркан, потім врізався в електроопору. Патрульні виявили в організмі порушника 1, 23 проміле алкоголю, що більше, ніж у 6 разів перевищує допустиму норму.

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

«Цієї ночі патрульним надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Івана Богуна. Заявник розповів, що водій автомобіля ВАЗ 2108 не впорався з керуванням і в'їхав у паркан та електроопору. По прибуттю на місце виклику інспектори виявили, що водій ВАЗу втік з місця ДТП. Патрульні розшукали його на вулиці Марії Гавриш», - йдеться в інформації.

Спілкуючись із водієм, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти перевірку алкотестером на місці зупинки в присутності 2-х свідків. На 29-річного водія ВАЗу патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування напідпитку), за ст. 124 (Вчинення ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

 

Марина Карабай

31 грудня, 2020