У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до України

Новини Вінниці / У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до України

Вчора, 20 червня, у Вінниці на Європейській площі відбулася акція до дня кримськотатарського прапора та 30-річчя Курултая.

Вчора, 20 червня, у Вінниці на Європейській площі відбулася акція до дня кримськотатарського прапора та 30-річчя Курултая.

Величезний стяг було розгорнуто у самому центрі міста. Кожен бажаючий міг долучитися до акції та залишити свої побажання українському Криму. Десятки вінничан на прапорі те, чого прагнуть.

Акцію організовано ГО «Основа Майбутнього». Активісти нагадали, що Крим - це Україна, вони боряться за його повернення додому та бажають, щоб в найближчому майбутньому цей стяг прикрашав будівлі державних органів влади Криму.

Новини Вінниці / У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до УкраїниНовини Вінниці / У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до УкраїниНовини Вінниці / У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до УкраїниНовини Вінниці / У Вінниці на кримськотатарському прапорі вінничани залишили свої побажання щодо повернення півострова до України