У Вінниці пасажири «здали» поліції чоловіка, який курив у тролейбусі

Новини Вінниці / У Вінниці пасажири «здали» поліції чоловіка, який курив у тролейбусі

Інцидент стався у громадському транспорті, викликавши обурення пасажирів. Завдяки їх активності, порушника було оперативно розшукано та притягнуто до відповідальності.

Повідомлення про правопорушення надійшло до відділу комунікації поліції у Вінницькій області. Пасажири тролейбуса повідомили про чоловіка, який палив під час поїздки. Поліцейські відділення поліції №1 Вінницького райуправління негайно розпочали пошуки правопорушника, орієнтуючись на його опис, наданий пасажирами.

32-річного вінничанина, який виявився причетним до інциденту, було знайдено та затримано. Встановлено, що під час вчинення правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це додатково ускладнило ситуацію, оскільки така поведінка загрожувала безпеці інших пасажирів.

На порушника було складено два адміністративні протоколи:

- за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), що передбачає відповідальність за незначні порушення громадського порядку;
- за статтею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), що карає за вживання алкоголю у публічних місцях та перебування у нетверезому стані.