У Вінниці перенесено концерти: PRIME ORCHESTRA приїдуть весною, а Ірина Білик — влітку

Новини Вінниці / У Вінниці перенесено концерти: PRIME ORCHESTRA приїдуть весною, а Ірина Білик — влітку

Масове перенесення концертних турів до кращих часів — тенденція, що нині охопила всю Україну. Більшість артистів не готові ризикувати здоров’ям глядачів, тому зі своїх офіційних сторінок та відеозвернень у соцмережах закликають шанувальників дотримуватись усіх карантинних вимог і вакцинуватись, аби нову хвилю пандемії вдалося вчасно зупинити. Тому кілька раніше анонсованих у Вінниці концертів перенесено на інші дати.

«Друзі! На жаль, ще є концерти, які нам довелося перенести на 2022-й рік. Вінниця, дуже сумуємо за вами та хочемо порадувати вас новою програмою. Ми не перестаємо готуватись і бажаємо показати вам усю магію PRIME ORCHESTRA вже найближчої весни. Усі куплені квитки залишаються дійсними на нову дату! Щиро дякуємо вам за розуміння, — звернулися вчора до вінничан музиканти PRIME ORCHESTRA, чий концерт мав відбутися цієї суботи, 30 жовтня, о 20.00 у Будинку офіцерів», - зазначають у «Вінницяконцерті».

Станом на сьогодні новий осінній тур оркестру «BESTSELLER TOUR 2021» пройшов тільки у Кременчуці. Концерти не лише у Вінниці, а й у Чернігові, Дніпрі, Хмельницькому, Кривому Розі, Запоріжжі, Мелітополі, Бердянську перенесені на весну 2022 року.

Концерт PRIME ORCHESTRA у Вінниці відбудеться 31 березня.

Також у Вінниці на 2022 рік перенесено ще три події.

Нова дата концерту «Пісні та танці народів світу» Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки, що мав бути 5 листопада, ще узгоджується. Її організатори повідомлять найближчим часом — після фінального складення туру.

Блискучу комедію «Граємо в дурня» з відомими зірками кіно і театру Сергієм Калантаєм, Дмитром Лалєнковим, Валерієм Астаховим та іншими, вінничани побачать 22 лютого о 20.00 на новій локації — на сцені Вінницького театру імені Садовського.

Великий сольний концерт і нове шоу народної артистки України Ірини Білик, що мало бути 8 листопада у Будинку офіцерів, відбудеться влітку у форматі open air — 12 червня о 20.00 у PIROGOV SKY. У казковій локації просто неба у музеї-садибі Миколи Пирогова, гарантують організатори, емоції будуть ще яскравішими.

«Всіх глядачів, що придбали квитки на дані події, просимо зберігати свої квитки. Всі вони будуть дійсні у нові дати концертів», — звертають увагу у компанії «Вінницяконцерт».

Нині організатори кажуть, що без змін залишилися дати великого сольного концерту Арсена Мірзояна, приуроченого до 10-річчя на сцені, та всі зимові події за участю кращих українських артистів і трикратної номінантки «Греммі», американської джазової діви Дени Де Роуз.

Концерт улюбленця вінницької публіки Арсена Мірзояна відбудеться 25 листопада о 20.00 у Будинку офіцерів. Сталевий голос України виконає всі кращі хіти за 10 років, а також порадує вінницьких фанів свіженькими прем’єрами з нового альбому, який от-от презентує.

А вже з середини грудня у Вінниці розпочнеться серія різдвяних концертів.

У День Святого Миколая, 19 грудня о 20.00 на сцені Будинку офіцерів оживуть яскраві українські традиції і легендарна «Ніч перед Різдвом». Наймасштабнішу постановку усіма улюбленої повісті Гоголя представить Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка. На сцені буде більше 30 акторів, шикарні костюми та декорації, яскраві масові сцени, пісні, танці, іскрометний гумор, різдвяний вертеп, гра світла і безліч сюрпризів.

Далі, 20 грудня о 20.00 у театрі ім. Садовського пройде прекрасний концерт «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів» за участю відомих українських джазменів.

А вже 29 грудня о 20.00 у Будинку офіцерів з єдиним концертом у Вінниці виступить всесвітньовідома американська джазова співачка і піаністка Дена ДеРоуз. Під час особливої концертної програми «Christmas Jazz» джазова діва, що з успіхом гастролює по всьому світу, вражатиме вінничан магією різдвяного джазу, своєю блискучою грою та співом і легендарними хітами найкращих джазових артистів за останні 100 років.

Перший день Нового 2022 року Вінниця традиційно зустріне з героями першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти». Першого січня о 20.00 у Будинку офіцерів свою нову концертну програму гумористи представлять під новим брендом «ТеСАМеШоу».

А на завершення різдвяних свят 9 січня о 19.00 у театрі імені Садовського з великим різдвяним концертом виступить дивовижна Оксана Муха. «Друга Квітка Цісик», чий голос зачаровує феноменальною чистотою, щирістю та потужною енергетикою, у Вінниці заспіває рідкісні коляди і щедрівки з усіх куточків України. Незабутній вечір запам’ятається містерією звуків і образів, кращими українськими традиціями та особливою атмосферою.

Олеся Рудницька

28 жовтня, 2021