У Вінниці персонал відомої мережі магазинів побутових товарів зливав нечистоти до ливневої каналізації (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці персонал відомої мережі магазинів побутових товарів зливав нечистоти до ливневої каналізації (ФОТО)

У Вінниці працівники магазину "Єва" мабуть забули про існування каналізації, або в ТЦ в якому знаходиться магазин з нею проблеми, адже інших пояснень дій жінок придумати тяжко. Продавчині нічого кращого не вигадали, як виливали рідкі відходи до ливневої каналізації.

У Вінниці працівники магазину "Єва" мабуть забули про існування каналізації, або в ТЦ, в якому знаходиться магазин, з нею проблеми, адже інших пояснень дій жінок придумати тяжко. Продавчині нічого кращого не вигадали, як виливали рідкі відходи до ливневої каналізації.

Як повідомили в пресслужбі "Муніципальна варта Вінниці", "відзначились" працівники магазину "Єва", який знаходиться по проспекту Коцюбинського. А "здали" продавчинь небайдужими громадянами, які й зафіксували цей факт і одразу передали інспекторам.

Працівники Муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на керуючу вказаного магазину за організацію виливання рідких відходів, які до того ж не поміщалися в лівньовці й потрапляли на проїзджу частину вул. Пікуса.

Новини Вінниці / У Вінниці персонал відомої мережі магазинів побутових товарів зливав нечистоти до ливневої каналізації (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці персонал відомої мережі магазинів побутових товарів зливав нечистоти до ливневої каналізації (ФОТО)