У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка, який ледь не задихнувся від чадного газу

Новини Вінниці / У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка, який ледь не задихнувся від чадного газу

Із задимленого будинку у Вінниці вночі 5 грудня рятувальники вивели 60-річного власника помешкання. Якщо б не вчасна допомога, літній господар загинув би у приміщенні.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, вчора, о 18:53, надійшло повідомлення про те, що у Вінниці по провулку Т.Полубудкіна горить приватний житловий будинок.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вогнем охоплено одну із кімнат будинку на площі 20 кв.м. Саме в цій кімнаті й знаходився власник помешкання.

Рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку приміщення та вивели на свіже повітря постраждалого, надавши йому домедичну допомогу. Згодом чоловіка було передано працівникам екстреної медичної допомоги.

О 19:06 пожежу локалізовано, а о 19:14 ліквідовано.

Полум’ям знищено домашні речі, а також пошкоджено облицювання стін помешання.

Ймовірна причина займання - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Відомо, що до ліквідації даної пожежі від ДСНС залучалося 13 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

Новини Вінниці / У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка, який ледь не задихнувся від чадного газуНовини Вінниці / У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка, який ледь не задихнувся від чадного газуНовини Вінниці / У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка, який ледь не задихнувся від чадного газу
Ірина Заіковата

6 грудня, 2021