У Вінниці під час затримання хулігани побили двох поліцейських і «забарикадувалися» у квартирі

Новини Вінниці / У Вінниці під час затримання хулігани побили двох поліцейських і «забарикадувалися» у квартирі

У масштабну спецоперацію силовиків перетворився нібито банальний виклик поліції до квартири жінки, якій погрожує сусід. У результаті його затримання двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, а щоб «вгамувати» хулігана та його родича довелось задіяти «спецпризначенців».

Як вказують у відділі комунікації обласного главку, 8 жовтня на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення від вінничанки, яка поскаржилася на п’яного сусіда. Той стукав у двері та нецензурно лаявся.

На виклик прибув екіпаж поліції. У під’ їзді будинку правоохоронці помітили нетверезого агресивно налаштованого чоловіка. Він неадекватно реагував на зауваження поліції та чинив опір під час затримання.

Коли правоохоронці намагалися затримати п’яного, підійшов його родич і намагався завадити працівників поліції. Виникла сутичка, бійка. У результаті конфлікту двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження.

Правоохоронці викликали допомогу. П’яний правопорушник та його родич зачинилися в квартирі. У подальшому за силової підтримки поліцейських роти поліції особливого призначення обох правопорушників було затримано та доставлено до відділення поліції.

Наразі  зловмисники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Погрози сусідці розцінюються як дрібне хуліганство, через що чоловікові можуть виписати адмінпротокол.