У Вінниці після ДТП водій-втікач опинився у пастці з трамваєм

Новини Вінниці / У Вінниці після ДТП водій-втікач опинився у пастці з трамваєм

Сьогодні, 30 травня, у Вінниці на вулиці Стрілецькій Volkswagen Caddy наїхав на дорожній знак. А далі водій автомобіля почав тікати трамвайними коліями та опинився на справжнісінькій пастці.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Про збитий дорожній знак стало відомо патрульному, який несе службу в «Ситуаційному центрі». Він передав колегам інформацію про напрямок руху втікача.

Порушника швидко виявили на тій же вулиці — він зупинився на трамвайних коліях. Нагадаємо, на Стрілецькій трамвайні колії відокремлені від дороги. Тому водій «виїхав на зустріч» з трамваєм і змушений був зупинитися. На цій ділянці легковик був «затиснутий» між багатоповерхівками та стадіоном 30-ої школи-ліцею. Фактично опинився у пастці.   

У кермувальника інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння, тому проїхали з ним до медичного закладу. Висновок лікаря-нарколога був позитивним — в організмі порушника виявили канабіс.

На водія автомобіля Volkswagen Caddy склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) та за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Макс Мельник

30 травня, 2023