У Вінниці пів тисячі людей задіяні у прибиранні снігу на вулицях і в дворах

Новини Вінниці / У Вінниці пів тисячі людей задіяні у прибиранні снігу на вулицях і в дворах

Близько 230 працівників КП «Вінницьке шляхове управління» прибирають тротуари, зупинки громадського транспорту та виходи на пішохідні переходи. Вони працюють там, де необхідно вручну розчистити територію вулиць.

Робота триває і на прибудинкових територіях. Двори вінницьких багатоповерхівок прибирають від снігу понад 250 двірників з управлінських компаній.

Відучора у місті прибирають дороги. Особлива увага, як пояснюють у міськраді, приділяється до центральних магістралей, розв’язок та мостових переправ, зупинок громадського транспорту.

«З ночі до таких робіт залучено близько 40 снігоочисних машин. Двірники також працюють від самого світанку. Втім, одночасно очистити всі дороги неможливо. Заметіль не припиняється, до вечора міцнішатиме мороз та вітер. На сьогодні у Вінниці оголошено штормове попередження.», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніта Іващук.

Тож, вінничан просять поставитись до ситуації із розумінням та без крайньої необхідності не вирушати в дорогу на власних авто, щоб не створювати затори та не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.