У Вінниці планують збудувати новий завод з виробництва обладнання для порошкового фарбування металів

Новини Вінниці / У Вінниці планують збудувати новий завод з виробництва обладнання для порошкового фарбування металів

Будівництво 5 тисяч м² виробничо-складських приміщень планує розпочати у Вінниці підприємство «Смарт Лайн». Відповідний меморандум про співпрацю сьогодні підписали директор компанії Олександр Бебех з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим.

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Підприємство займається машинобудуванням, а саме виробництвом обладнання для порошкового фарбування металів. Власне, метою Smart Line є створення сучасної ділянки порошкового фарбування та оснащення її обладнанням, яке працюватиме за технологією», - зазначив він.

Будівництво передбачається здійснити в три етапи протягом 2023-25 років. Вже цьогоріч власник готовий збудувати 1500 кв.м.

За словами А.Очеретного, на новозбудованому підприємстві загалом буде створено близько 120 нових робочих місць, а продукцію компанія реалізуватиме на ринки України, Німеччини, Польщі, Чехії та Молдови.

Компанія Smart Line вийшла на ринок порошкових фарб і обладнання 8 років тому. Її потужності розташовані на Старому місті. Компанія виготовляє фарбувальні лінії та обладнання будь-якої складності. Власниками є два жителя Хмельницького Олександр Бебех і Сергій Корбін.

Олеся Рудницька

7 березня, 2023