У Вінниці побили водія трамваю та розбили скло у кабіні

Новини Вінниці / У Вінниці побили водія трамваю та розбили скло у кабіні

У Вінниці 8 листопада поліцейські роти поліції особливого призначення затримали 35–річного чоловіка, який, як зазначає слідчий, через непорозуміння з водієм трамваю розбив скло вхідних дверей кабіни. Інцидент трапився на зупинці громадського транспорту «Лісопарк» близько 19.10.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницьокій області, на спецлінію поліції надійшло повідомлення від водія громадського транспорту про вчинення правопорушення. Заявник розповів, що до салону трамваю увійшов невідомий та намагався вдертись у його кабіну. При цьому зловмисник поводився агресивно, нецензурно лаявся, а потім рукою розбив скло кабіни.

На виклик прибули бійці спецпідрозділу та слідчо–оперативна група поліції.

На місці події поліцейські врегулювали конфліктну ситуацію та доставили правопорушника до відділення поліції. Ним виявився 35–річний житель Рівненської області.

Чоловік виправдовувався тим, що він у такий спосіб хотів провчити водія. На його думку, той бачив, що пасажир поспішає на трамвай, але не дочекався та поїхав. Умисно. Тоді чоловк на таксі наздогнав трамвай, аби з’ясувати стосунки з водієм.

За фактом вчинення хуліганських дій слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1  ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція статті передбачає накладення штрафу від 8500 до 17 000 гривень або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Макс Мельник

9 листопада, 2021