У Вінниці поліція за підтримки КОРДу затримала 37-річного торговця наркотиками

Новини Вінниці / У Вінниці поліція за підтримки КОРДу затримала 37-річного торговця наркотиками

Задокументували протиправну діяльність жителя обласного центру слідчі та оперативники Вінницького районного управління поліції спільно з колегами з Управління карного розшуку. У зловмисника вилучили марихуану, яку він планував продати, та обмежені в обігу нарковмісні лікарські препарати.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, затримали правопорушника одразу після вчинення ним злочину. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу.

У чоловіка слідчі вилучили кошти, отримані злочинним шляхом. В його автомобілі виявлено таблетки метадону, а за місцем проживання канабіс, збутом якого він і займався.

Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років із конфіскацією майна.

Макс Мельник

16 березня, 2023