У Вінниці поруч із Центральним парком планують збудувати великий офісний центр (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці поруч із Центральним парком планують збудувати великий офісний центр (ФОТО)

У мерії Вінниці розпочали громадське обговорення щодо можливості розташування «Багатофункціонального комплексу за адресою вул. Магістратська». З власних джерел NaПарижі відомо, що об’єкт мають розташувати на приватній ділянці поруч з Центральним парком.

У мерії Вінниці розпочали громадське обговорення щодо можливості розташування «Багатофункціонального комплексу за адресою вул. Магістратська». Із власних джерел NaПарижі відомо, що об’єкт мають розташувати на приватній ділянці поруч з Центральним парком. Неподалік парковки.

Як зазначається на сайті міськради, замовником виготовлення документації є ТОВ «КАО-Холдінг», розробником – ПП «Альфа-Портал». Надано і візуалізацію майбутнього комплексу.

«З вищезазначеними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитися в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні», - вказується в інформації.

Керівником ТОВ «Као-Холдінг» є Вадим Швець. За даними Youcontrol, товариство спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель. Проте, додатковим КВЕДом зазначається виробництві шоколаду та кондитерської продукції, а також торгівлі продуктами харчування.

Проте opendatabot стверджує, що фірма займається будівництвом.

Про Вадима Швеця відомо, що він «причетний» до низки підприємств різного профілю – «Алькор Інвест» (Хмельницький), «Нова хвиля Шепретівки» (Хмельницька область), «Будівельна компанія «Комфорт-Сервіс» (Рівне), «Атріум-Холдінг» и «КАО-Холдінг» (Вінниця).

За задумом проєктантів, комплекс має виглядати модерново.

Олег Верлан

10 березня, 2020