У Вінниці повідомили про підозру чоловіку, який вчиняв домашнє насильство відносно своєї дружини та дітей

Новини Вінниці / У Вінниці повідомили про підозру чоловіку, який вчиняв домашнє насильство відносно своєї дружини та дітей

Вінничанин вчиняв відносно своєї родини фізичне та психологічне насильство. У рамках відкритого кримінального провадження поліцейські повідомили йому про підозру. Чоловікові загрожує до 2 років позбавлення волі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 39-річний мешканець обласного центру тривалий час вчиняв домашнє насильство відносно своєї дружини. У присутності своїх малолітніх дітей чоловік застосував фізичну силу та принижував честь і гідність жінки.

Поліцейські неодноразово складали на порушника адміністративні матеріали та виносили термінові заборонні приписи, але кривдник не вгамовувався.   

За систематичне вчинення домашнього насильства слідчими райуправління поліції йому повідомлено про підозру за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 126-1 Кримінального кодексу України (Домашнє насильство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до двох років. Процесуальне керівництво здійснює Вінницька окружна прокуратура. 

У поліції наголошують, якщо ви або ваші знайомі стали жертвою домашнього насильства – не зволікайте, негайно звертайтесь до поліції та телефонуйте за номером 102, адже ігнорування цієї проблеми може призвести прикрих наслідків!

Макс Мельник

27 травня, 2023