У Вінниці продовжуються роботи з облаштування нових зупинок громадського транспорту (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці продовжуються роботи з облаштування нових зупинок громадського транспорту (ВІДЕО)

У Вінниці продовжують розпочате у 2016 році встановлення сучасних зупинок громадського транспорту. Для зручності пасажирів такі облаштували на продовженому маршруті від зупинки «вул. Юзвинська» до зупинки підприємства холодильного обладнання.

У Вінниці продовжують розпочате у 2016 році - встановлення сучасних зупинок громадського транспорту. Для зручності пасажирів їх облаштували на продовженому маршруті від зупинки «вул. Юзвинська» до підприємства холодильного обладнання Грін Кул.

Наразі у місті ще 10 зупинок громадського транспорту облаштують на маршруті тролейбуса 12-А - від Немирівського до Гніванського шосе.

Як повідомив "Суспільному" заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради Юрій Семенюк, встановлюють павільйони з дерев'яними лавками й з посадковими платформами. Наразі, вздовж Гніванського шосе облаштували три зупинки.

"Ще чотири облаштують по Немирівському шосе. Новий маршрут для тролейбуса «Він лайн» у місті проклали два місяці тому. Облаштування зупинок — це завершальний етап. В районі Гніванського шосе шлях подовжено на 1 км. в середньому, а в напрямку Немирівського шосе, десь на 2 км ", — каже заступник директора КП "Вінницька транспортна компанія" Микола Завірюха.

 Вартість одного павільйонна складає 45 тисяч гривень. Гроші витратили з бюджету Вінницької міської ОТГ.

"Формат зупинок вдосконалюємо, нарікань немає, однак є випадки вандалізму", - розповідає Семенюк.

Ірина Заіковата

1 грудня, 2020