У Вінниці розшукали відвідувача супермаркету, після візиту якого зник товар на 6 тисяч

Новини Вінниці / У Вінниці розшукали відвідувача супермаркету, після візиту якого зник товар на 6 тисяч

У Вінниці затримали 49-річного рецидивіста, якого підозрюють у магазинних крадіжках. У супермаркеті він набрав товару, не розрахувався і зник. Зважаючи на певні «заслуги» вінничанина та його «портфоліо», правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до інших аналогічних злочинів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, сума загального збитку, яку завдав неодноразово раніше судимий за майнові злочини вінничанин, становить близько шести тисяч гривень.

Повідомлення про зникнення товару з полиць торгового закладу надійшло до поліції 1 травня від адміністратора закладу. Переглянувши записи з камер відеонагляду, дільничні офіцери поліції виявили чоловіка причетного до злочину.

Поліцейські відразу ідентифікували особу крадія. Ним виявився 49-річний вінничанин, який у 2019 році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж.

Кримінальне провадження розслідується за ч.4, ст. 185 (Крадіжка) КК України. Правопорушнику загрожує 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

2 травня, 2023