У Вінниці розширено мережу пунктів поповнення Муніципальних карт вінничанина

Новини Вінниці / У Вінниці розширено мережу пунктів поповнення Муніципальних карт вінничанина

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, поповнити Муніципальну картку вінничанина можна у 60 пунктах, зокрема і через магазини мережі «Домашній маркет»,«OSNOVA», «PRO/Просто продукти».На сьогодні, мешканці мають можливість поповнювати свої картки у 60 пунктах, розташованих у різних районах міста.

Оновлений перелік доступний за посиланням, де ви можете знайти найближчі до вас місця поповнення. Крім того, зручно поповнити Муніципальну картку можна онлайн через офіційний сайт. Цей спосіб дозволяє здійснити поповнення проїзного та "гаманця", з активацією кожного продукту вручну на валідаторі шляхом натискання кнопки "ІНФО" та піднесення картки до зчитувача.

Додатково, використовуючи термінали самообслуговування EasyPay, можливе поповнення "гаманця". Цей спосіб також передбачає активацію вручну на валідаторі, через 30 хвилин з моменту поповнення. Після запису онлайн-поповнення, можна здійснювати оплату проїзду.

Варто відзначити, що через 60 точок продажу та поповнення, розташованих поблизу зупинок громадського транспорту, мешканці можуть поповнити "гаманець" та проїзний. Активація коштів здійснюється у момент запису даних на картку касиром, що додатково спрощує та прискорює процес користування муніципальною системою.