У Вінниці стартували ярмарки газових котлів

Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів

Де та яке газове обладнання краще придбати, хто його може встановити та, за необхідності, полагодити. У АТ «Вінницягаз» кажуть, що такі питання є досить популярними. Отримати відповіді можна ярмарку газових котлів. Більш того, навіть порівняти різні агрегати.

«Щоб детально все розказати та показати нашим клієнтам, «Вінницягаз» разом зі 104.ua проводять виставки-продажі газового обладнання. Вони вже стартували у Вінниці.

Продемонстрували котли власного імпорту Demir Dokum та E.C.A. Gelios Plus. Розказали про великий асортимент наявного обладнання від провідних закордонних та вітчизняних виробників. Як придбати прилади та їх встановити. А ще – про сервісне обслуговування приладів для їх коректної роботи та безпеки споживачів газу», - йдеться у повідомленні компанії.

Для наближення послуги до споживачів подібні ярмарки пройдуть і в інших містах – Жмеринці, Тульчині, Літині, Калинівці тощо.

«Сучасні та надійні газові котли, водонагрівачі, сигналізатои, модеми на інші прилади споживачі можуть придбати в клієнтських просторах 104.ua. Одночасно можна в комплексі замовити послугу встановлення обладнання та подальшого сервісного обслуговування», - зазначають у «Вінницягазі».

Роботи виконає АТ «Вінницягаз». Компанія має багаторічний досвід роботи, кваліфікований персонал та усе необхідне матеріальне забезпечення.

«Персональний менеджер 104.ua порадить, що краще підходить саме для вашої оселі та системи будинку, запропонує асортимент товарів на ваш смак та потребу, супроводжуватиме від подачі заявки до встановлення та сервісного обслуговування приладів.

Підготуйте свій дім до опалювального сезону, забезпечте собі комфорт з сучасним обладнанням та надійними мережами.

Клієнтські простори 104.ua працюють щоденно, крім суботи та неділі, з 8:00 до 17:00», - вказують у компанії.

Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів Новини Вінниці / У Вінниці стартували ярмарки газових котлів
admin

13 травня, 2022