У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуванням

Новини Вінниці / У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуванням

В одній з вінницьких лікарень розбудовують свою клініку фізіотерапії для реабілітації поранених військових. У міськраді запевняють, що і надалі допомагатимуть.

Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Минулого року ми підтримали колектив цього закладу і спрямували кошти бюджету громади на ремонтні роботи та закупівлю необхідного оснащення.

Але на цьому не зупинимось – обговорили з керівником лікарні, яка допомога ще необхідна, щоб умови для реабілітації наших хлопців і дівчат, які пройшли пекло війни, були кращими та ефективнішими», - зазначив він.

Про яку саме лікарню йде мова, очільник міста не уточнив.

Новини Вінниці / У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуваннямНовини Вінниці / У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуваннямНовини Вінниці / У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуваннямНовини Вінниці / У Вінниці створюється клініка фізіотерапії для реабілітації поранених військових. Мерія допоможе з фінансуванням