У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)

У Вінниці в районі Олієжиркомбінату провели дитяче свято футболу, організаторами якого стали відділ молодіжної політики Вінницької міськради за підтримки промислової групи ViOil, депутатки Вінницької міської ради та керівниці вінницької філії ГО «Дія» Алли Власюк та депутата Вінницької обласної ради Чаленка Дмитра.  

У Вінниці в районі Олієжиркомбінату провели дитяче свято футболу, організаторами якого стали відділ молодіжної політики Вінницької міськради за підтримки Промислової групи ViOil, депутатки Вінницької міської ради та керівниці вінницької філії ГО «Дія» Алли Власюк та депутата Вінницької обласної ради Дмитра Чаленка.  

Відбулись змагання 9 серпня на спорткомплексі, розташованому на розі вулиць Волошкової та Сергєєва-Ценського. За першість змагались 4 футбольні команди:

ФК «VinSmart»

ФК ДЮСШ Блохіна-Бєланова

ДЮСШ «ПРЕМ’ЄР-НИВА»

ФК «Гнівань»

Поки малеча змагалась на футбольному полі, як справжні бійці, трибуни охопив справжній вир емоцій та переживань. Батьків футболістів було чути на весь мікрорайон.

Вітав переможців та учасників змагання голова правління Вінницького олієжиркомбінату Дмитро Чаленко. Він нагадав присутнім, що зазвичай дитячі футбольні змагання проходять в мікрорайоні осінню, однак через нестабільну ситуацію в країні та світі, спричинену поширенням коронавірусу та введенням карантинних заходів, було прийнято рішення провести їх в момент послаблення карантину.    

"Коли я дивився на змагання, я згадав себе багато років тому, коли грав у турнірі «Шкіряний м’яч», де змагались «дворові» команди, ті емоції, коли отримуєш свою першу медаль. Але, сьогодні була чесна боротьба, чесна перемога, а батьки отримали, здається, більше задоволення, аніж діти. І це надихає, адже всі отримають гарний настрій, гарні емоції, і вважаю, що подібні турніри необхідні, тому будемо працювати в напрямку їх збільшення. Адже діти це наше майбутнє!" – каже Дмитро Андрійович.  

Під час нагородження учасників турніру, тренер команди «VinSmart 2013/2014» (дітки 2013/2014 року народження) Максим Ясюк зазначив:

"Сьогодні відбулось справжнє свято футболу! Нас вразила гра всіх гравців. До останнього туру не було зрозуміло, яка з команд є переможцем. Діти боролись до останнього! Тому, сьогодні в нас всі переможці!".

Кращим воротарем турніру став гравець ФК ДЮСШ Блохіна-Бєланова – Троян Максим, кращим бомбардиром визнали Рапава Рината – гравця ДЮСШ «Прем’єр-Нива», кращим захисником турніру став Гурін Артем – гравець ФК «Гнівань».

Що стосується команд, то кожен гравець отримав диплом переможця. Однак кубок турніру та новенький м’яч дістався команді  ДЮСШ «Прем’єр-Нива».

Також, нарадою тренерів було обрано найкращого гравця турніру. Ним став капітан команди ФК «VinSmart» Цебрій Микита. Він отримав диплом та від Промислової групи ViOil - поїздку на море разом з батьками. 

Окрім кубку, медалей та грамот, ГО «Асоціація жінок «ДІЯ» підготувала для малечі солодкі подарунки, які вручала членкиня ГО Галина Червінська.  

Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці в районі Олієжиркомбінату відбувся дитячий футбольний турнір (ФОТО)