У Вінниці в трьох мікрорайонах міста виникнуть перебої з водою (СПИСОК)

Новини Вінниці / У Вінниці в трьох мікрорайонах міста виникнуть перебої з водою (СПИСОК)

У Вінниці продовжуються ремонтні роботи водогону. Через це, за рядом адрес не буде гарячої водиОднак, на Порика за двома адресами взагалі не буде води.

У Вінниці продовжуються ремонтні роботи водогону. Через це в селях вінничан будуть проблеми з гарячою водою. А на вулиці Порика за двома адресами взагалі не буде ніякої води.

Отже, відсутня послуга з централізованого гарячого водопостачання по вулиці А. Кримського, 34 та 48. Ремонтні роботи тут триватимуть протягом 31 січня.

Також сьогодні проводитимуть роботи на мережі по вулиці Порика, 14. Через це послуги з централізованого холодного та гарячого водопостачання немає: вулиця В. Порика, 5 та 14.

До того ж, гарячу воду у зв’язку з постійними витоками у внутрішньобудинкових системах відключили:

вул. Замостянська, 31  (проблеми має ліквідувати ОСББ "Замостянська-31"),

пров. 1-й Київський, 55  (проблеми має ліквідувати УК "Київська"),

вул. Талаліхіна, 5 (проблеми має ліквідувати УК "Київська").

Також не буде її від 3 до 7 лютого за адресами: вул.Енергетична, 2 (молокозавод “Рошен); вул. Покришкіна, 8 (квартал “Новобуд”); пров.Ясний, 10-А (Політехнічний технікум); вул. Немирівське шосе, “Барлінек”, “Грош”.

Перекривання вентилів пов’язане з виконання ремонтних робіт на водогоні D=1200 мм за адресою вул. Гонти/вул.Енергетична. Там буде змонтовано інвентарну вставку та фігурну дубль-муфту.

Через це зниження тиску в системі водопостачання відчують мешканці мікрорайонів Тяжилів, Замостя та Старого міста, а також – смт  Десна