У Вінниці від патрульних намагався втекти водій Volkswagen Golf: в організмі втікача виявили наркотики

Новини Вінниці / У Вінниці від патрульних намагався втекти водій Volkswagen Golf: в організмі втікача виявили наркотики

Сьогодні, 25 січня, вранці на вулиці Казимира Малевича (кол. Шмідта) у Вінниці патрульні поліцейські виявили автомобіль Volkswagen Golf, що зупинився з порушенням. За кермом перебував 38-річний водій. Спілкування з кермувальником «перетворилось» на дійство з детективних серіалів.

Як повідомляє патрульна поліція Вінницької області, інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Видавали неприродна блідість обличчя, тремтіння пальців рук, поведінка, що не відповідала обстановці.

«Патрульні почали проводити порушнику поверхневу перевірку, але він став тікати. Наздогнавши чоловіка, інспектори виявили у нього поліетиленовий пакетик з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною», - йдеться у повідомленні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Кермувальнику запропонували проїхати до медичного закладу для перевірки. Висновок лікаря-нарколога виявився позитивним — в організмі порушника виявили наркотичні солі.

На водія автомобіля Volkswagen Golf патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил зупинки та стоянки) КУпАП.

Макс Мельник

25 січня, 2024