У Вінниці відбудуться громадські слухання по забудові півострова Бригантина

Новини Вінниці / У Вінниці відбудуться громадські слухання по забудові півострова Бригантина

У Вінниці 2 серпня відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг». На розсуд вінничан представлять проєкт, яким передбачено забудову півострова Бригантина.

Про це повідомляють у департаменті правової політики та якості Вінницької міськради.

Обговорювати проєкт планується по вул. 600-річчя, 21, а саме у підземному приміщенні - спортивній залі. Розпочати заплановано о 17:30. 

Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради. Розробник – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Нагадаємо, у січні 2022-го NaПарижі писав, що передбачається спорудити: паромну переправа, Льодову арену, причал і ТРЦ. Тоді у Вінниці представили план забудови півострову Бригантина. А у вересні минулого року проєктанти представили дизайн п’ятиповерхового ТРЦ на Бригантині у Вінниці та пояснили свій задум. Автори проєкту майбутнього ТРЦ на півострові Бригантина надали остаточну візуалізацію та пояснили, у чому полягала їх ідея при створенні концепції.